Tämän ohjeen löysin netistä Myllyn Paras sivuilta.

Hieman tuunailin ohjetta mieleiseksi.

5 dl vehnäjauhoa

2 dl sokeria

3 tl vaniliinisokeria

2,5 tl leivinjauhoa

2,5 dl kermaa

3 kanamunaa

150 g voita sulatettuna

1 tlk kirsikoita + liemi

Tämä on helppo ohje ko ei tarvi vatkaa mitään, sekotella vain.

Sulatin voin, pilkoin kirsikat ja mittasin kaikki kuivat aineet samhaan kulhoon. Kirsikkapalaset kannattaa sekoittaa pieneen määrään vehnäjauhoa ettei net painu pohjaan ko kakku kypsyy uunissa.

Jauhojen joukkoon sekoitin ensin kanamunat, sitten voin ja kerman. Viimeisenä lisäsin taikinaan jauhotetut kirsikan palaset ja liemen. Sekoitin taikinan tasaiseksi ja kaadoin sen voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan. Tasoitin pinnan vielä lusikalla.

Paistoin kuumassa, 175 asteisessa uunissa ja n. 50 min.

KIRSIKKAKAKKU.jpg

KIRSIKKAKAKKU1.jpg

KIRSIKKAKAKKU2.jpg

KIRSIKKAKAKKU3.jpg