Tämä ohje on itse sävelletty, kuunnellen hiukan synttärisankarin toiveita. heart Ja tämähän on helppo tehä.

Pohja:
4 kanamunaa
1,5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoa
1 ti leivinjauhoa
1 tl vaniliinisokeria

Kostutus:
kahvia
sokeria

Täyte:
2 dl kuohukermaa
3-4 rkl mansikkahilloa

Päälle:
2 dl tomusokeria
1 rkl kaakaojauhoa ( tummaa )
sulaa margariinia
kylmää kahvia
vaniliinisokeria

Reunoille:
Kermavaahtoa reilu 2dl kuohukermasta

Ensin voitelin ja korppujauhotin kakkuvuoan ja laitoin tieten uunin kuumenemaan 175 astetta. Kanamunat ja sokerin vaahdotin ja kuivat aineet lisäsin vaahtoon siivilän läpi. Vatkasin taikinan tasaiseksi ja kaadoin taikinan vuokaan. Uuniin ja kypsäksi asti ehkä noin reilun puoli tuntia. Annoin kakun jäähtyä ennekuin kumosin sen leivinpaperin päälle.
Kun kakku on kunnolla jäähtynyt leikkasin sen terävällä veitsellä  kahteen osaan. Tästä kakusta tuli sen verran matala että vain yksi väli tuli mutta täyte on sen verran paksua että sitä ei kannata varmaan kahteen väliin laittaakaan.
Levitin kostuketta kakkulevyn päälle lusikalla. Ja yleisohjehan on että kostutuslientä tulee 0,5dl/kanamuna, eli tähän kakkuun sitä tuli 2 dl. Vatkasin kerman paksuksi vaahdoksi ja sekoitin mansikkahillon joukkoon. Lätkäsin täytettä aika reilusti mutta en ihan reunoja myöten .Kun kakkulevyn laittaa päälle niin se vähän levittää täytettä lisää. Kostutin vielä päälimmäisen kakkulevyn ja laitoin jääkaappin vuorokaudeksi että tasaantuu maut ja kosteus.
Seuraavana päivänä mie tein kuorrutuksen eli kuivat aineet sekaisin ja nesteet päälle. Mie en mitään määriä laittanut kun jokaisella on se oma maku että minkä verran kahvin makua haluaa ja kuinka löysää kuorrutuksesta pitää tulla. Pikkuhijlaa mie niitä laitoin ja lisäsin kunnes oli hyvää.
Levitin kuorrutteen tasaisesti kakun päälle ja reunoille. Vatkasin kerman kovaksi vaahdoksi ja pursottelin sen reunoille. Päälle sydämen muotoisia pikkukarkkeja. Ja tämänäh on tooosi makeaa. cheeky