Perusohjeen muutin oman maun mukaiseksi.

2 kanamunaa

2 dl sokeria

3 dl glut. jauhoa

1 dl perunajauhoa

2 tl leivinjauhoa

2 tl vaniliinisokeria

2 rkl kaakaojauhoa ( 0`boyta )

50 g sul. voita

1 dl maitoa

n. 60g suklaarouhetta

päälle

tomusokerikuorrutetta ja suklaarouhetta

Kanamunat ja sokerin vatkasin vaahdoksi ja siihen vielä vatkasin joukkoon sulatetun voin. Kuivat aineet olin sekoittanut keskenään (  glut. jauho, perunajauho, vaniliinisokeri, leivinjauho, kaakaojauho ja rouhitun suklaan. ) ja net kaadoin muna-sokerivaahton. Vatkasin taikinan tasaiseksi massaksi ja lopuksi lisäsin taikinaan maidon. Vähän vielä vatkasin taikinaa ja sitten se olikin hyvä.  

Tästä ohjeesta tulee 8 isoa kuppikakkua. Paistoin kuumassa, 200 asteisessa uunissa n. 15-20 min. 

Jäähtyneet kuppikakut koristelin tomusokerikuorrutteella ja suklaarouheella. 

20170729_144922.jpg

20170729_150631.jpg

Hyviä on ja reseptikin tallennettu kirjoihin ja kansiin.