maanantai, 31. joulukuu 2012
Artun salaatti
1 sipuli
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 paprika
3 keitettyä kanamunaa
1 pussi katkarapuja
nippu tilliä
sitruunapippuria
2 prk smetanaa
suolaa
juustoa ( oltermannia )
Valutin sulaneet katkaravut siivilässä ja laitoin kanamunat kiehumaan. Keittelin net noin kymmenisen minuuttia. Pilkoin kurkun, sipulin, tomaatit, paprikan ja kanamunat. ja sekoittelin net kulhossa. Leikkasin saksilla tillisilppua joukkoon ja mausteet mie sekoittelin smetanaan ja kaadoin sen sitten salaatin joukkoon. Juustonkin mie palottelin ja heittelin net vielä mukaan. Laitoin tämänkin salaatin hetkeksi jääkaappiin makustumaan.
Ja tää on oikeesti hyvää...
Uuteen Vuodatukseen siirtymisen vuoksi kommentointi on tilapäisesti suljettu tässä artikkelissa.
Kommentointi avautuu hyvin pian eli heti kun Vuodatuksen kommenttimoottori on jyrskäyttänyt kommentit lävitse myös tämän artikkelin kohdalla.