Tämä on hyvää pikku suolaista vaikka pikkujouluihin.

1 pkt voitaikinalevyjä
 voiteluun:
kanamunaa

täyte:
1 rasia ruohosipulituorejuustoa
1 rasia maustamatonta tuorejuustoa
kinkkusuikaleita
mustapippuria
sinappa

Ensin tekasin täytteen makustumaan jääkaappiin. Eli sekoittelin kulhossa tuorejuustot keskenään. Lorautin vähän maitoa joukkoon, helpompi sekoittaa kun on notkeampaa. Kinkkusuikaleita sekoitin pussillisen joukkoon ja vielä pari painallusta sinappia ja ripaus mustapippuria. Jokainen laittakoon oman maun mukaan mausteet ja kinkunkin. Sitten jääkaappiin että maut tasaantuu.
Sulaneet voitaikinalevyt mie leikkasin kahtia. Lätkäsin net uunipellille ja voitelin kanamunalla.Laitoin net kuumaan uuniin ( 200 astetta ) ja en varmaan kovin paljoa valehtele jos sanon että n. 20 min.Jäähtyneet neliöt mie halkaisin terävällä veitsellä ja laitoin pari ruokalusikallista täytettä sisään.Sitten hattu päälle ja joksikin aikaa maltetaan jättää rauhaan. Pääsee ne maut tasaantuu tässäkin välissä.Sitten vain toivotellaan hyvää ruokahalua ja hyvää on.
Täytteeseen voipi tieten laittaa mitä haluaa, vaikka poroa, katkarapuja tai lohta ja juustoja vaihdella mikä mihinkin sopii. Mielikuvitus rajana ja tämähän on helppoa ko se heinänteko. smiley