Tämä resepti on vanha ko mikä ja ihan yhtä yksinkertainen. Eri versioita tästä herkusta on juurinkin niin monta ko on tekijääkin. Tämä on minun versio ja muksut tykkää. Vanhimman tyttäreni pyynnöstä. :D

n. 200 g keksinmurusia ( kaurakeksia)

n.  4 rkl mansikkahilloa 

Koristeeksi:

sokerilla ja vaniliinisokerilla maustettua kermavaahtoa

Kaurakeksit mie murskasin pussissa, lätkimällä pulikalla päälle. Laitoin tuplapussit että jos sattuu hajoamaan niin ei ole keittiö keksin murusissa. Ja kannattee kattoa että ei jää pussiin ilmaa, sitten hajoo satavarmasti ko mäiskii pulikalla palasiksi ja toki kaulinkin käy. Muruset mie kippasin purkkiin ja sinne sekotin mansikkahillot mukaan. Sitten jaoin sen jälkiruokakippoihin ja vatkasin sokereilla maustetun kerman vaahdoksi. Ruokalusikallisen verran mie laitoin vaahtoa annoksen päälle. Nämä kaikki määrät on sitten noin-määriä eli makuasia kuinka paljon laittaa hilloa sekaan ja sama juttu kermavaahdolle. Tästä tulee ehkä suunnilleen ja noin neljä annosta.

PAPPILAN%20H%C3%84T%C3%84VARA%20004-norm

Koristeeksi sujautin vielä kaurakeksin kermavaahtokeon kaveriksi.