torstai, 30. elokuu 2012
Persikkarahka
1 prk maitorahkaa
1 prk kuohukermaa
0,5 dl sokeria
vaniliinisokeria
sitruunan mehua
2 tlk persikoita
Kaadoin säilykepersikat siivilään valumaan. Sekotin hienosokerin kerman joukkoon ja vaahdotin kerman löysäksi vaahdoksi ja maustoin sen tilkalla sitruunan mehua ja vaniliinisokeria. Lusikoin rahkan kerman joukkoon ja leikkasin persikanpuolikkaat palasiksi ja heitin net samhaan kulhoon. Jääkaappiin sitten makustumaan ennenkun saapi kunnolla herkutella. Voipi laittaa muitakin hedelmiä, esmes. banaania, ananasta ja marjoja. Hyvää tulee kuiten.
Uuteen Vuodatukseen siirtymisen vuoksi kommentointi on tilapäisesti suljettu tässä artikkelissa.
Kommentointi avautuu hyvin pian eli heti kun Vuodatuksen kommenttimoottori on jyrskäyttänyt kommentit lävitse myös tämän artikkelin kohdalla.