Voitaikina on oikeastaan ainoa valmis taikina jota mie käytän. Senkin vamaan tekisin itse jos olisi se kaulintakone. Mulla ei oikeen meinaa kärsivällisyys riittää käsin kaulitsemiseen että lopputulos olisi lehtevä voitaikina.

1 pkt voitaikinalevyjä
luumumarmeladia

200 astetta parikymmentä minuuttia

Otin taikinalevyt paketista ja levitin net pöydälle niin sulavat nopeammin. Leikkasin levyn puoliksi eli kahteen neliöön. Veitsellä leikkasin kulmiin viillot keskikohdan suuntaan. Jokatoisen sakaran käänsin keskikohtaan ja painoin net kunnolla kiinni ja lusikallisen luumumarmeladia laitoin keskelle. Uuniin paistumaan 200 asteeseen ja kypsäksi asti. Sekin on ihan makuasia että voiteleeko tortut kanamunalla ennen paistamista vai ei. Mie en sitä ruukaa tehhä.