maanantai, 19. marraskuu 2012
Joulutortut
1 pkt voitaikinalevyjä
luumumarmeladia
200 astetta parikymmentä minuuttia
Otin taikinalevyt paketista ja levitin net pöydälle niin sulavat nopeammin. Leikkasin levyn puoliksi eli kahteen neliöön. Veitsellä leikkasin kulmiin viillot keskikohdan suuntaan. Jokatoisen sakaran käänsin keskikohtaan ja painoin net kunnolla kiinni ja lusikallisen luumumarmeladia laitoin keskelle. Uuniin paistumaan 200 asteeseen ja kypsäksi asti. Sekin on ihan makuasia että voiteleeko tortut kanamunalla ennen paistamista vai ei. Mie en sitä ruukaa tehhä.
Uuteen Vuodatukseen siirtymisen vuoksi kommentointi on tilapäisesti suljettu tässä artikkelissa.
Kommentointi avautuu hyvin pian eli heti kun Vuodatuksen kommenttimoottori on jyrskäyttänyt kommentit lävitse myös tämän artikkelin kohdalla.