Mariannekääretortun ohjeita on varmaan niin monta kun on tekijääkin. Mie sovelsin kahta ohjetta yhdeksi ja lopputulos on tämä. cheeky

Taikina:
4 kanamiunaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoa
0,5 dl perunajauhoa
4 rkl kaakaojauhoa
1 tl leivinjauhoa

Täyte:
2 prk kuohukermaa
1 pss mariannekarkkirouhetta
vaniliinisokeria
hienoasokeria

Tempasin ihan ekana uunin lämpenemään 225 asteeseen. Sitten mittasin taikinan aineet valmiiksi ja ekana vaahdotin kanamunat ja sokerin. Jauhot löin yhteen astiaan sekaisin ja siivilän läpi lisäsin net muna-sokerivaahtoon. Uunipellille laitoin leivinpaperia ja kaadoin taikinan pellille. Tästä tulee tosi ohut niin kannattaapi tarkistaa että on noinniinkuin suurinpiirtein tasaiseksi levitetty taikina pellille. Tämän ei tarvi uunissa olla kun n. 8-10 min ja jo on valmis.
Mie laiton pöydälle leivinpaperia ja sen päälle ripottelin hienoasokeria. Kun taikinalevy oli kypsä mie otin sen uunista ja tempasin sen sitten sokeroidun leivinpaperin päälle. Levyn pohjalla ( nyt siis päällä ) oleva paperi  kannattaa ottaa pois heti kun se on vielä kuuma niin irtoo helpmmin. Jos se päsee jäähtyy niin se on siinä kiinni kun Alko jouluna. smiley
Sitten mie vaahdotin kermat ja laitoin joukkoon sokerit ja mariannerouheen. Kerman saapi vatkaa aika kovaksi vaahdoksi mut ei voiksi. Sitten mie levitin vaahdon jäähtyneen levyn päälle tasaisesti.
Rullasin sen leivinpaperia apuna käyttäen... siis sitä sokeroitua paperia apuna käyttäen. Jääkaappiin vähäksi aikaa että pääsee maut tasaantumaan.