...joka piti olla After Eight-juustokakku.

Tämä ohje on otettu Leivotaan-lehden mukana tulleesta kakkukirjasesta. After Eight-suklaa on korvattu Pätkiksellä ko ei kaupassa sattunut olee tota ekaa vaihtoehtoo. Vähän on muutenkin ohjetta muokattu sopivammaksi. :D

10-12 palaa

pohja:

100 g sul. voita

250 g digestive-keksiä

täyte:

2 pss pätkissuklaapaloja

5 dl vispikermaa

100 g Philadelphia tuorejuustoa

1 rkl tomusokeria

Ihan ekana mie laitoin voin kattilaan ja sulatin miedolla lämmöllä liedellä. Sitten mie murustelin keksit ja sulatetun voin mie sekottelin keksinmurusten joukkoon. Keksi-voimassan mie painelin irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle tasaisesti. Kakkupohjan halkaisija n. 24cm.

Pätkispalaset mie leikkasin veitsellä pieniksi palasiksi ja vispikerman mie vaahdotin löysähköksi vaahdoksi. Kermavaahdon joukkoon mie sekoittelin tuorejuuston, suklaamuruset ja tomusokerin ja sitten mie levitin täytteen murupohjan päälle kakkuvuokaan. Kakun mie laitoin pakastimeen pariksi tunniksi ja se kannattaa ottaa sieltä sitten pois vähän ennen kuin laittaa sen tarjolle. No juu, ei sitä sinne tieten kannata jättääkään vaikka ei tarjolle laitakaan mutta sanotaanko näin että max. aika on se pari tuntia. :D Kakun päälle voi koristeeksi laittaa vaikka nuita suklaamurusia.

Vasta pakastimesta otettu...

JUUSTOKAKKU%20001.jpg

JUUSTOKAKKU%20002.jpg

 

JUUSTOKAKKU%20005.jpg

Valmista on. :D