Tämä on oma sävellys ja ihan kohtuuhyvää. :D
Pohja:
1,5, dl sokeria
2 kanamunaa
50 g sulatettua voita
3 dl gluteeniton jauhoseos
1,5 tl leivinjauhoa
2 tl vaniliinisokeria
päälle:
1 tlk persikoita
Sokerin ja kanamunat mie vatkasin vaahdoksi ja siihen lisäsin sulatetun voin. Sekoittelin vaniliinisokerin ja leivinjauhon gluteenittomien jauhojen joukkoon ja sitten vatkasin net vaahtoon. Kaadoin taikinan voideltuun piirakkavuokaan ja tasotin taikinaa. Valutin persikkapuolikkaat siivilässä jonkin aikaa ja leikkasin net terävällä veitsellä palasiksi. Ripottelin palaset taikinan päälle piirakkavuokaan ja laitoin vuoan kuumaan uuniin 175 astetta ja 40-50 min. Tämä saapi sitten jäähtyä kunnolla ennenkuin sen voipi leikkaa herkkupalasiksi.
Jäätelö tai vanilijakastike antaa lisää hyvää makua. :D
Kommentit