Ohje on netin kätköistä löydetty. En saanut appelsiinihilloa tai -marmeladia joten käytin appelsiinin hedelmälihaa jota sain ko puristin mehut pusertimella ja siitä otin hedelmälihan talteen

200 g voita

2.5 dl sokeria

3 kanamunaa

50 g appelsiinihilloa tai hedelmänlihaa

4 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhoa

2 appelsiinin raastettua kuorta

1 dl puristettua appelsiinin mehua ( 2 kpl )

Pehmeän voin ja sokerin vatkasin vaahdoksi ja siihen vaahtoon vatkasin kanamunat yksitellen. Sitten lisäsin vaahtoon raastetun appelsiinin kuoren ja appelsiinin hedelmälihan ja puolet kuivista aineista. Vatkasin net taikinan joukkoon. Sitten lisäsin puristetun appelsiinimehun ja loput kuivista aineista. Vatkasin taikinan vielä tasaiseksi ja lusikoin taikinan voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. 

Kuumaan 175 asteiseen uuniiin ja tuntisen verran.

APPELSIINIKAKKU.jpg

APPELSIINIKAKKU1.jpg

APPELSIINIKAKKU2.jpg