Tämä ohje on ollut kansiossani ammattikouluajoilta asti. Tää on hyvää !!!

200 g voita

2 dl sokeria

3 kanamunaa

1 dl kylmää kahvia

3 dl vehnäjauhoa

2 dl kaakaojauhoa

2 tl leivinjauhoa

2 tl vaniliinisokeria

Jeps... mie otin voin huoneenlämpöön pehmenemään jo aamulla että on sitten notkeaa kun alkaa leipomaan. Voitelin ja korppujauhotin kakkuvuoan ja laitoin uunin kuumenemaan 175 asteeseen. Kaakaojauhon ei tarvi olla tummaa ja väkevää vaan ihan opoi käypi.

Näin se sitten lähtee... voin ja sokerin mie vaahdotin valkoiseksi vaahdoksi ja siihen lisäsin munat yksitellen voimakkaasti vatkaten... tai no, konehan ne vatkasi.  Kahvin mie hulautin vaahtoon ja vatkasin ne kunnolla joukkoon. Eikä muuten kannata päiväkahvin jämiä käyttää tähän tarkoitukseen, kitkerä maku  pilaa tämän kakun, kokeiltu on sitäkin. Eli keittele tuoreet kahvit ja jäähdytä siitä kakkua varten desin verran. Jauhot mie sekottelin keskenään ja net mie lisäsin vaahtoon ja sekoittelin takaiseksi. Lusikoita käyttäen lapoin taikinan kakkuvuokaan ja pinnan vielä tasottelin nätiksi.

Sitten vain uuniin 175 asteeseen ja noin 50-60 minuuttia.