maanantai, 22. lokakuu 2012
Taatelikakku
1,5 dl vettä
1 pkt kuivattuja taateleita
200 g voita
2 kanamunaa
2 dl sokeria
0,5 dl maitoa
4,5 dl vehnäjauhoa
2 tl soodaa
2 tl vaniliinisokeria
Mie kiehautin vesitilkassa taatelit pehmeiksi ja lisäsin voin siihen sulamaan. Välillä sekoittelin seosta että jäähtyy nopeammin. Lisäsin jäähtyneeseen seokseen kanamunat, sokerin, maidon ja jauhot, joihin olin sekoittanut soodan ja vaniliinisokerin. Vatkasin taikinan tasaiseksi ja kaadoin kuivakakkuvuokaan joka oli voideltu ja korppujauhotettu. Kuumaan uuniin n. 175 astetta ja tuntisen verran.
Uuteen Vuodatukseen siirtymisen vuoksi kommentointi on tilapäisesti suljettu tässä artikkelissa.
Kommentointi avautuu hyvin pian eli heti kun Vuodatuksen kommenttimoottori on jyrskäyttänyt kommentit lävitse myös tämän artikkelin kohdalla.