Tämä ohje on ollut kauan arkistojen kätköissä vaan en ole sitä tänne saanut naputeltua.

Tästä pitäisi tulla 15 pientä muffinssia ja isoja ehkä 10.

Ei kannata laittaa liikaa suklaarouhetta, lopputulos on silloin aika kuivahko. 

2 kanamunaa

2 dl sokeria

3 dl vehnäjauhoa

2 tl leivinjauhoa

2 tl vaniliinisokeria

2 rkl tummaa kaakaojauhoa

50 g sulaa voita

1 dl maitoa

n. 80 g suklaarouhetta

Kanamunat ja sokerin vatkasin paksuksi vaahdoksi ja siihen lisäsin jäähtyneen voisulan. Kuivat aineet vatkasin vaahdon joukkoon vuorotellen maidon kanssa ja lopuksi vielä suklaarouheen.

Lusikoin taikinan isoihin, paperisiin muffinssivuokiin ja paistoin uunissa 200 asteessa n. 20 min. 

Hammastikulla kokeilin kypsyyttä ja otin uunista ulos jäähtymään. 

SUKLAAHIPPUMUFFINSSIT2.jpg

SUKLAAMUFFINSSIT1.jpg

SUKLAAMUFFINSSIT.jpg