Tämä ohje on peritty äidiltäni, en tiedä mistä hän sen on saanut. Pienenä, nuorin tyttäreni, nimesi tämän " mummin ihana lihakastike "
400 g possun lihasuikaletta
1 pkt pekonia
1 sipuli
suolaa, pippurisekotusta, lihaliemikuutio, grillimaustetta
reilu desi vettä
1 prk ruokakermaa
Mie ruskistin suikaleiksi leikatun pekonin ja lihasuikaleet paistinpannulla ja heittelin sipulipalasetkin mukaan karkeloihin. Kaadoin net kattilaan, lisäsin veden ja mausteet ja annoin kiehua vajavan puoli tuntia. Mausteita saapi laittaa silleen varovaisesti ja pikkuhiljaa ko nuot kaikki on aika tujua ettei ruoassa maistu pelkät mausteet. Pikkusen laittaa kerralla ni sitä voipi sitten lisää jos makuaisti antaa myöten. Lopuksi kaadoin kermat joukkoon ja vielä kiehautin kastikkeen. Pottuja keittelin kaveriksi ja voi että oli hyvää.
Kommentit