Tämän ohjeen mie bongasin Pirkka-lehdestä, kevät -06 Tekasin sen ekan kerran vanhimman poikani rippijuhliin ja hyvää se olikin.

250 g voita
3,5 dl sokeria
4 kanamunaa
3,5 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhoa
2 tl vaniliinisokeria

Mustikkaraita

valmista taikinaa
1 dl mustikoita
2 rkl sokeria

Voitelin ja korppujauhotin ekana vuoan ja laitoin uunin kuumenemaan.  Vatkasin voin ja sokerin vaahdoksi ja lisäsin kanamunat yksitellen ja hyvin vatkaten. Sekoitin jauhot keskenään ja lisäsin net siivilän läpi taikinaan.
Otin muutaman ruokalusikallisen taikinaa eri kulhoon ja sekoitin kohmeiset ja sokerilla maustetut mustikat siihen. Sitten laitoin tasaisesti vaaleaa taikinaa vuoan pohjalle ja sitten mustikoilla maustetun taikinan. Sitten kolmanteen kerrokseen loput vaaleasta taikinasta ja tasoitin pinnan vielä lusikalla tasaiseksi. Sitten vain uuniin 175 astetta ja n. tunnin verran.
Jos haluat vaihtelua perinteiseen tiikerikakkuun, suosittelen kokeilemaan tätä ohjetta. Hyvää on cheeky