Perusohjetta tuunailtu oman maun mukaan ja ohje on gluteeniton.
Pohja
200 g gluteenitonta digestivekeksiä
75g-100g sulatettua voita
päälle
2,5 dl vispikermaa
3 dl tomusokeria
200 g tuorejuustoa ( philadelphia )
1 prk vanilijarahkaa
2 tl vanilijasokeria
0,5 dl minttuviinaa ( likööriä )
koristelu
After Eight suklaata
suklaaruohetta
Irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle ja reunoille laitoin leivinpaperia. Murskasin keksit murusiksi ko en viittiny alkaa kokoamaan tehosekotinta. Sulatettua voita sekotin keksimurusten joukkoon ja laitoin seoksen kakkuvuoan pohjalle.
Täytteeseen mie vatkasin vispikerman vaahdoksi ja lisäsin siihen tuorejuuston, tomusokerin, rahkan ja mausteet. Kaadoin täytteen kakkuvuokaan keksi-voiseoksen päälle ja tasotin suhtkoht ja melkeen tasaiseksi.
Koristelin after eight suklaapaloilla ja taloussuklaarouheella. Pakastimessa annoin olla parisen tuntia ja sitten vähäksi aikaa jääkaappiin. Oli poka hyvvää.
Kommentit