Perusohjetta tuunailtu oman maun mukaan ja ohje on gluteeniton.

Pohja

200 g gluteenitonta digestivekeksiä

75g-100g sulatettua voita

päälle

2,5 dl vispikermaa

3 dl tomusokeria

200 g tuorejuustoa ( philadelphia )

1 prk vanilijarahkaa

2 tl vanilijasokeria

0,5 dl minttuviinaa ( likööriä )

koristelu

After Eight suklaata 

suklaaruohetta

Irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle ja reunoille laitoin leivinpaperia. Murskasin keksit murusiksi ko en viittiny alkaa kokoamaan tehosekotinta. Sulatettua voita sekotin keksimurusten joukkoon ja laitoin seoksen kakkuvuoan pohjalle.

Täytteeseen mie vatkasin vispikerman vaahdoksi ja lisäsin siihen tuorejuuston, tomusokerin, rahkan ja mausteet. Kaadoin täytteen kakkuvuokaan keksi-voiseoksen päälle ja tasotin suhtkoht ja melkeen tasaiseksi. 

Koristelin after eight suklaapaloilla ja taloussuklaarouheella. Pakastimessa annoin olla parisen tuntia ja sitten vähäksi aikaa jääkaappiin. Oli poka hyvvää.

20170121_120153.jpg

20170121_123509.jpg

20170121_152628.jpg