Tämäkin ohje on näpätty Ruokalehti nimisestä vihkosesta ja niinikään tuunailtu... smiley

3 kg lanttua
vettä
suolaa
4 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoa
2 kanamunaa
1 dl siirappia
0,5 tl inkivääriä
0,5 tl valkopippuria
0,5 tl kanelia
2 tl suolaa

korppujauhoa, voita

Kuorin ja paloittelin lantut ja heitin net kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Keittelin net kypsiksi asti ja survimella survoin net muussiksi. Monitoimikonettakin toki voi käyttää. Lisäsin massaan maidon, jauhot, kanamunat ja mausteet. Sekoittelin massan tasaiseksi ja voitelin kertakäyttösiä' foliovuokia. Kauhoin massan tasaisesti jokaiseen vuokaan ja lusikan sivulla painelin koristeet pintaan ja laitoin voinokareet päälle. Uuniin 175-200 astetta ja parisen tuntia.