Tämä ohje on näpätty Yhteishyvän, maaliskuun ruokaohjelehtisestä. Ekaa kertaa tehin ja on muuten hyvää.

1 prk maitorahkaa

1 prk säilykemangoa

100 g valkosuklaata

2 dl kuohukermaa

2 rkl sokeria

Ihan ensin laitoin säilykemangon valumaan siivilään, kulhon päälle että mehun saapi talteen. Sitten vesihauteessa sulatin valkosuklaan, toki sen voipi mikrossakin teha ja mie kerran tehinkin... se paloi... eli siitä lähin oon tehnyt sen tällä vanhanaikaisella konstilla. Vatkasin sokerilla maustetun kerman vaahdoksi ja rahkan hulautin astiaan ja sekotin sen notkeaksi. Ekana sekotin valkosuklaan rahkan joukkoon, sitten mangososeen ja lopuksi kermavaahdon. Sekottelin puolihuolimattomasti sekaisin. Ei haittaa vaikka vähän jää mangoraitoja näkyviin. Nostelin lusikalla juomalaseihin herkkua ja päälle pilkoin vähän persikkasiivuja. Vähäksi aikaa jääkaappiin ja eiku herkuttelemaan. :P

P%C3%84%C3%84SI%C3%84INEN2013%20007-norm

P%C3%84%C3%84SI%C3%84INEN2013%20008-norm