sunnuntai, 29. heinäkuu 2012
Pekonijuustosienet
1 pkt herkkusieniä
1 pkt koskenlaskijajuustoa
2 pkt pekonisiivuja
Varrastikkuja
Miepä tekasen nämä niin että ensin mie pesen sienet ja poistan niistä jalat. Sitten mie leikkaan sopivan kokoisen nokareen juustoa ja laitan sen sienen hatun sisälle. Mie otan, yleensä kaksi siivua pekonia ja kiedon pekonin juusto-sieni-hatun ympärille. Jos on isoja sieniä niin mie oon laittanut kaksi pekonisiivua jo siksikin että vähän paremmin tuo juusto pysyy sisällä eikä valu grilliin hiilloksen päälle.
Sitten pujottelen pekoni-juusto-sienet tikkuihin, ehkä noin kolme tai neljä samaan vartaaseen, koosta riippuen. Kun grillissä on sopivan kuuma hiillos niin sitten vain grillaamaan sienet kypsiksi. Saapi käännellä aika ahkeraan ettei pala. Sienet on kypsät kun juusto on valuvaa ja pekoni ruskeanrapea.
Uuteen Vuodatukseen siirtymisen vuoksi kommentointi on tilapäisesti suljettu tässä artikkelissa.
Kommentointi avautuu hyvin pian eli heti kun Vuodatuksen kommenttimoottori on jyrskäyttänyt kommentit lävitse myös tämän artikkelin kohdalla.