Tästä ohjeesta tulee 8 kpl isohkoa muffinssia ja ohje on gluteeniton. 

2 kanamunaa

2 dl sokeria

2 dl gluteenitonta jauhoa

1 dl mantelijauhoa

1 rkl psylliumia

2 tl leivinjauhoa

2 tl vaniliinisokeria

2 rkl tummaa kaakaojauhoa

50 g sulatettua voita

1 dl maitoa

1 pss suklaarouhetta

Kuivat aineet sekottelin keskenään samaan kulhoon ja toisessa kulhossa vatkasin munat ja sokerin vaahdoksi. Vaahtoon lisäsin sulatetun voin ja siivilän läpi kuivat aineet. Viimeisenä maidon ja sitten suklaahippuset. Sekotin taikinan tasaiseksi ja lusikoin taikinaa muffinssivuokiin. Ei aivan täyteen ettei valu yli reunojen ko paistaa. 

Uunissa paistoin 200 asteessa n. 25 min. Kypsäksi asti kuiten ja riippuuhan se uunin tehostakin... siis se paistoaika. :)

Annapas sitten jäähtyä ko otat uunista ulos, hyvää tämä on, kannattaa ootella. 

20170325_130005.jpg