Tämä ohje on aika NAM ! Ohjeesta tulee n. 30 kpl.

1 levy taloussuklaata

1 levy maitosuklaata

mariannemurskaa

raastettua valkosuklaata

Mie sulatin molemmat suklaat vesihauteessa.JAMMIN%20NUTTURA%20JA%20KONVEHDIT%20012-

Sekotin tasaiseksi massaksi kun suklaat oli kunnolla sulaneet. Pitää varoa ettei vettä roisku suklaan joukkoon koska se sitten rakeistuu. Mie kaajoin suppilon läpi suklaan annostuspulloon. Tässä varmaan voipi käyttää vaikka pursotinta jos ei pulloa ole.

 

JAMMIN%20NUTTURA%20JA%20KONVEHDIT%20013-

Pienet karkkivuoat mie olin valmiiksi laittanut pienen leikkuulaudan päälle ni net on sitten helppo nostaa jääkaappiin kovettuu. Pullolla mie pursotin sen verran suklaata vuoan pohjalle että se peittyy ja sitten mie laitoin n. puoli teelusikallista mariannekarkkimurskaa siihen suklaan päälle.

JAMMIN%20NUTTURA%20JA%20KONVEHDIT%20014-JAMMIN%20NUTTURA%20JA%20KONVEHDIT%20015-JAMMIN%20NUTTURA%20JA%20KONVEHDIT%20016-

Sitten karkkimurskakerroksen päälle mie pursotin lisää suklaata niin että se tulee täyteen.

JAMMIN%20NUTTURA%20JA%20KONVEHDIT%20017-

Toisiin mie laitoin raastettua valkosuklaata sen mariannemurskan tilalle.

JAMMIN%20NUTTURA%20JA%20KONVEHDIT%20018-

Sitten niidenkin päälle vielä suklaata niin että tuleepi kippo täyteen.

Sitten mie laitoin nämät jääkaappiin muutamaksi tunniksi kovettumaan ja sitten voikin herkuttelu alkaa. Ja sisällehän voi laittaa maun mukaan mitä vain.

JAMMIN%20NUTTURA%20JA%20KONVEHDIT%20019-