Tämä ohje on tooosi makea ja tieten gluteeniton. Ohje on Kotiliesi-lehdestä. Puolet kuorrutteen määrästä riittää pellilliseen piirakkaa.

200 g sul. voita

3,5 dl maitoa

3 di sokeria

2 tl vaniliinisokeria

5,5 dl gluteenitonta jauhoa

4 rkl kaakaojauhoa

3 tl leivinjauhoa

3 kanamuna

psylliumjauhoa

Kuorrute

200 g maustamatonta tuorejuustoa

75 g pehmeää voita

6,5 dl tomusokeria

1 dl kaakaojauhoa

Ekana mie sulatin voin ja siihen mie lisäsin maidon. Kuivat aineet mie sekottelin keskenään ja sitten sekottelin net maito-voiliemeen ja samalla hulautin kanamunat samaan tekeleeseen ja sekottelin taikinan tasaiseksi. Taikinan mie sitten levitin uunipellille jossa tieten leivinpaperi päällä.  Kuumaan 200 asteiseen uuniin n. 15 minuutiksi. Sitten vain jäähtymään ja tekemään kuorrutetta. Se onkin ihan helppoa kun kaikki aineet vain sekoitetaan keskenään. No, mie sekotin ensin juuston voihin ja siihen sitten tomusokerin johon olin kaakaojauheen jo sekoittanut. Kuorrutteen mie levitin sitten jäähtyneen pohjan päälle ja tosiaan sitä kuorrutetta tuli aika paljon eli puoletkin riittää.

IMEL%C3%84%C3%84%20%21%21%21%20001.jpg

IMEL%C3%84%C3%84%20%21%21%21%20002.jpg