Täälähän on melkeen kaikki Marianneperheeseen kuuluvat herkut mut kakku puuttuu.

3 kanamunaa
3 dl sokeria
200 g voita
2 dl maitoa
5,5 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhoa
2 tl vaniliinisokeria
3 rkl kaakaojauhoa
1 ps mariannekarkkirouhetta

     175 astetta ja tuntisen verran

Ekana uunin laitoin kuumenemaan ja sitten voitelin ja korppujauhotin kakkuvuoan. Voin ja sokerin vaahdotin ja lisäsin kanamunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Kuivat aineet olin yhdistänyt samaan astiaan paitsi karkkirouheen sekoitin pieneen määrään jauhoja. Mulla on se uskomus että niin kun hedelmänpalatkin niin ne pitää sekoittaa pieneen määrään jauhoja että ne sekottuu tasaisemmin taikinaan. En ole koskaan kokeillut mitä tapahtuu jos ne lisää taikinaan noinvain.
Sitten lisäsin taikinaan jauhot siivilän läpi, maidon ja sitten viimeisenä karkkirouhe-jauhoseoksen. Kaadoin taikinan voideltuun vuokaan suhteellisen tasaisesti ja sitten kuumaan uuniin. Noin tunnin verran eli siis kuiten kypsäksi asti.