tiistai, 4. syyskuu 2012
Poropiirakka
400 g poronkäristystä
1 sipuli
mustapippuria
suolaa
2 dl ruokakermaa
1 kanamuna
juustoraastetta
Vuolin puukolla käristyslihat suikaleiksi, hiukan kohmeista lihaa on helpompi vuolla. Pilkoin sipulin, paistoin lihan ja sipulin ja mausteet kypsäksi. Laitoin piirakkavuokaan taikinan päälle ja sekoitin kerman ja kanamunan. Hiukan lisäsin mausteita muna-kermaseokseen ja kaadoin net vuokaan. Päälle juustoraastetta ja kuumaan uuniin... 200 astetta ja reilun puoli tuntia.
Uuteen Vuodatukseen siirtymisen vuoksi kommentointi on tilapäisesti suljettu tässä artikkelissa.
Kommentointi avautuu hyvin pian eli heti kun Vuodatuksen kommenttimoottori on jyrskäyttänyt kommentit lävitse myös tämän artikkelin kohdalla.