Sama ohje kun omppu- ja mustikkapiirakassa.

150 g voita
1 dl sokeria
1 kanamuna
2 dl vehnäjauhoa
1 tl leivinjauhoa
1 tl vaniliinisokeria
n. litran verran raparperipaloja
sokeria

200 astetta ja puolisen tuntia

Uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Voitelin pari kertakäyttöstä piirakkavuokaa niin on näppärämpi heittää pakastimeen.
Vaahdotin von ja sokerin ja vatkasin kanamunan joukkoon. Sekoitin leivinjauhon ja vaniliinisokerin vehnäjauhoihin ja  lisäsin net siivilän läpi taikinaan. Painelin taikinan tasaisesti vuokaan ja heittelin raparperipalaset päälle.





Sitten vain kuumaan uuniin ja puolisen tuntia tai ainakin kypsäksi asti. Niin ja tietysti sokeria saapi ripotella päälle joko ennenkun heittää uuniin tai kypsän piirakan päälle tai ennen että jälkeen uunin.



smiley