Tämä ohje on bongattu netistä ja muutettu oman maun mukaan.

3,5 dl sokeria

5 dl vehnäjauhoa

2 tl vaniliinisokeria

0,5 tl suolaa

2 kanamunaa

n. 0,5 dl vadelmamarmeladia

2 rkl tummaa kaakaojauhoa

200 g sulatettua voita

2 dl maitoa

Tämä on niin helppo tehä ko ei kummosia vatkaamisia tarvita. 

Kuivat aineet sekottelin samhaan kulhoon ja toiseen sekottelin sulatetun voin, kanamunat, marmeladin ja maidon. Sen jälkeen sekoitin jauhot nesteiden joukkoon. Taikinan kaadoin voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan ja laitoin vuoan kuumaan 175 asteiseen uuniin noin tuniksi. 

Jäähtyneen kakun päälle voipi ripotella tomisokeria. Tähän en laittanut koska kakkua maistettiin heti kohta jäähtymisen jälkeen vaikka se olisi varmasti ollut makoisampi seuraavana päivänä. 

PAHOLAISEN%20KAKKU.jpg

PAHOLAISEN%20KAKKU%201.jpg

PAHOLAISEN%20KAKKU%202.jpg