Tämä on nyt se aito ja oikea kakkuohje jonka muokkasin Pätkisjuustokakuksi. Pitihän tätäkin kokeilla.Ohjehan on Leivotaan-lehden kakkukirjasesta.

Pohja:

100 g sul. voita

250 g Digestive-keksejä

Täyte:

200 g After Eight levyjä

5 dl vispikermaa

100 g maustamatonta tuorejuustoa

1 rkl tomusokeria

Koristeluun:

4-6 After Eight levyä

Ekana mie sulatin voin ja murskasin keksit.  Sitten mie kaadoin voin keksimurskan joukkoon ja sekoitin net sekaisin. Net mie sitten painelin irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle. Sitten mie laitoin vesihauteeseen sulaamaan n. 150 g suklaalevyjä ja loput mie leikkasin veitsellä sellaisiksi reilun kokoisiksi palasiksi. Sitten mie vaahotin kerman ja ko se oli sellasta sopevan pehmeää niin mie kaadoin kerman joukkoon sulatetut After Eight levyt, suklaamurskan, tuorejuuston ja tomusokerin.  Sekottelin sen sitten tasaseksi vaahoksi ja kaadoin keksimurskan päälle, kakkuvuokaan. Tasottelin vielä suhtkoht tasaseksi ettei huippuja jää pinnalle.

Mie laitoin kakkuvuoan pakastimeen reiluksi tunniksi ja otin sitten pois. Laitoin päälle vielä vähäsen koristeeksi After Eight murusia. Vähän aikaa maltoin ootella ja sitten irrotin kakkuvuoan reunan ja leikkasin palasen maistiaisiksi. Olihan se ihan hyvää. :D

SYYSLOMAA%202015%20007.jpg

SYYSLOMAA%202015%20008.jpg

SYYSLOMAA%202015%20016.jpg