torstai, 25. lokakuu 2012
Toscakakku
3 kanamunaa
2 dl sokeria
100 g sulatettua voita
3 dl vehnäjauhoa
1 tl leivinjauhoa
2 tl vaniliinisokeria
Kuorrutus:
100 g mantelirouhetta
1 dl sokeria
1/4 dl vehnäjauhoa
100 g voita
1 rkl maitoa
Vaahdotin munat ja sokerin ja sulatetun ja jäähtyneen voin lisäsin kuin myös jauhot. Vatkasin taikinan tasaiseksi ja kaadoin sen voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paistoin kuumassa uunissa, 200 asteessa n. 20 min ja otin uunista pois. Tein kuorrutteen, eli kaikki aineet sekaisin kattilassa ja kuumensin sen verran että pari kertaa massa kuplii. Sitten siirsin pois liedeltä ja kaadoin kuorrutteen kakun päälle. Vielä takaisin uuniin vajaaksi 10 minuutiksi. Nam.
Uuteen Vuodatukseen siirtymisen vuoksi kommentointi on tilapäisesti suljettu tässä artikkelissa.
Kommentointi avautuu hyvin pian eli heti kun Vuodatuksen kommenttimoottori on jyrskäyttänyt kommentit lävitse myös tämän artikkelin kohdalla.