Tämän ohjeen olemme kaivaneet netistä pari vuotta sitten kun ystäväni oli meillä kylästelemässä. En muista miltä sivustolta tämä löytyi...

200 g tummaa leivontasuklaata

200 g voita

4 kanamunaa

2 dl sokeria

2, 5 dl vehnäjauhoa

1 tl leivinjauhoa

Ihan ensimmäiseksi mie laitoin vesihauteeseen leivontasuklaan sulamaan. Voi sen varmaan sulattaa mikrossakin mut mie oon tykästynyt mieluummin tähän vanhempaan tapaan. Samalla mie laitoin voin sulaamaan kattilaan. En tiä voipi olla että net olisi voinut sulattaa samassa kattilassakin, voipi joku toinen kokeilla sillä konstilla, minulla se ei käynyt mielen sivussakaan eilen kun tätä leivoin. Uuninkin mie laitoin jo kuumenemaan 200 asteeseen.

Sokerin ja munat mie vaahdotin valkoiseksi vaahdoksi ja siihen lisäsin sulan suklaan ja voin. Leivinjauhon sekoittelin vehnäjauhon joukkoon niinkun oikeeoppisesti kuuluu tehhä ja siivilän läpi mie sekottelin net sokerimunavaahtoon. Pyöräytin tasaiseksi ja tasapohjaiseen, voideltuun ja jauhotettuun vuokaan mie kaadoin taikinan. Uuniin 200 asteeseen ja noin 15-20 min.

Mutakakkuhan saapi jäädä keskeltä hiukan löysäksi sitä nimikin tulee. Tää on sitten muuten aivan ihanaa vanilijajäätelön kanssa.

Makiaa ko mikä !!!